Hoe natuurlijke bestrijding werkt

Laten we eens kijken hoe natuurlijke bestrijding werkt. Bekijk de video over hoe Biowasp de ontwikkeling van ongewenste vliegen onder controle houdt.

Natuurlijke bestrijding vs. traditionele bestrijding

Natuurlijke bestrijding is makkelijk én effectief. Nuttige insecten zorgen voor een natuurlijke balans, zoals moeder natuur het ook doet. Traditionele bestrijding werkt ook, maar de gevolgen voor het ecosysteem en de gezondheid van mens en dier zijn groot.


Het BESTICO

Integrated Fly Management Systeem

Er is een natuurlijke oplossing voor elke levensfase van ongewenste vliegen in en rondom de stal. Door op tijd de eerdere levensfasen aan te pakken voorkom je een vliegenuitbraak.


Pak de eerdere levensfasen aan en voorkom een vliegenuitbraak

Voor elke levensfase van ongewenste vliegen is er een natuurlijke oplossing. Een succesvolle aanpak van biologische vliegenbestrijding is gebaseerd op strategisch geplande uitzettingen. Werk altijd aan het opbouwen van een natuurlijke balans tussen de populatie met natuurlijke vijanden en ongewenste vliegen. Om dit evenwicht te behouden is een regelmatige herhaling van uitzetten met natuurlijke vijanden nodig. De benodigde dosering en frequentie worden bepaald en vastgelegd in een uitzetprotocol. Zo houdt je de ontwikkeling van ongewenste vliegen onder controle.

Williot Ludovic

Leghennen

"Door de combinatie van roofmijten en sluipwespen hebben we geen last meer van vliegen."

We geloven dat de natuur zichzelf prima redt.

Daarom gebruiken we Nature's Own vliegenbestrijding.