Varkens

Nature's Own Fly Control

In vochtige omgevingen waar organisch materiaal zich ophoopt, kunnen vliegen zich zeer snel vermenigvuldigen. Ze veroorzaken stress en kunnen daardoor de groei van de varkens beïnvloeden. Hoewel veel van de beschikbare chemische bestrijdingsmiddelen voor een korte periode effectief zijn, hebben ze ook implicaties voor de veiligheid, treedt resistentie op en kan de toepassing zeer tijdrovend zijn.Last van vliegen en moeite om ze onder controle te houden?

Al bekend met biologische vliegenbestrijding met behulp van nuttige insecten? Wereldwijd gingen veel varkenshouders u al voor.Preventief de ontwikkeling van vliegen onder controle houden is een veel effectievere benadering van ongediertebestrijding dan te wachten tot er vliegenuitbraken zijn. Als het zo ver is gekomen is het lastig de ontwikkeling nog goed onder controle te krijgen.


BESTICO'S Geïntegreerd vliegenbestrijdings-systeem

De sleutel tot succesvolle vliegenbestrijding is een preventieve aanpak bij de bron. Ons geïntegreerde vliegenbestrijdingssysteem is een unieke aanpak. We zetten verschillende soorten nuttige insecten en vliegenvallen in om elke levensfase van de vlieg aan te pakken.

Biomite (roofmijten tegen vliegeneieren)

Roofmijten die vliegeneitjes en jongste larven aanpakken.


Biofly (roofvliegen tegen vliegenlarven)

Larven van de roofvlieg pakken de larven van ongewenste vliegen aan in mestputten.


Biopar/Biowasp (sluipwespen tegen vliegenpoppen)

Sluipwespen parasiteren vliegenpoppen in (pot)stallen met stro, vlas en mesthopen.


Appibuster (vliegenval)

Een innovatieve vliegenval om volwassen vliegen weg te vangen rondom het terrein. In combinatie met Appibuster lokmiddel is het uiterst effectief voor het vangen van grote hoeveelheden volwassen vliegen.


Neem contact op

Een succesvolle aanpak van biologische vliegenbestrijding is gebaseerd op strategisch geplande uitzettingen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.